Loading...

Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail cele mai tari oferte.

Azi, 21.04.2016, comenzile se preiau exclusiv online. Multumim pentru intelegere.
Comenzi telefonice: 031 425 64 00; 0771 638 432;
Program: L-V 09.00 -18.00
Se pare ca ai JavaScript dezactivat. Magazinul nostru necesita JavaScript pentru a functiona.

Te rugam sa activezi JavaScript (afla cum).
 
Acasa Cautare avansata Cum cumpar ? Cum platesc ? Cum se livreaza ? Promotii Servicii clienti Colaborare Contact Producatori
Parteneri

 

Firma proprietara si care administreaza site-ul www.bricomax.ro este SC CAPITALIA DISTRIBUTION S.R.L, numita in continuare CAPITALIA DISTRIBUTION SRL , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6369/2014 si Codul Unic de Inregistrare: RO33218860 . 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Capitalia Distribution SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si Conditii". 

1. Accesul la informatiile de pe site 
Capitalia Distribution SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul BRICOMAX.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Capitalia Distribution SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului BRICOMAX.RO, sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Capitalia Distribution SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris a acordului nostru.

Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului.
Preturile mentionate pe site pot fi modificate datorita unor factori externi din piata.
Atat pretul produselor cat si stocul acestora pot fi modificate fara o notificare in prealabil a clientior datorita unor factori externi ce nu tin de SC CAPITALIA DISTRIBUTION SRL.


2. Comunicarea electronica 
Cand vizitati BRICOMAX.RO sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si BRICOMAX.RO deasemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni si Conditii”. 

3. Dreptul de autor 
Intregul continut al site-ului BRICOMAX.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Capitalia Distribution SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Capitalia Distribution SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului BRICOMAX.RO numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document. 
 
4. Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor 

Utilizatorii care acceseaza site-ul BRICOMAX.RO pot face comentarii la adresa lui si-a produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Capitalia Distribution SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. 

Capitalia Distribution SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Capitalia Distribution SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume. 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Capitalia Distribution SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. 

5. Despre produse si servicii 
Capitalia Distribution SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). 

Continutul BRICOMAX.RO (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii producatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, Capitalia Distribution SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul BRICOMAX.RO, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Capitalia Distribution SRLsi partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. 

Capitalia Distribution SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Capitalia Distribution SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Capitalia Distribution SRL de la acest client.
Produsele si serviciile sunt oferite "asa cum sunt" si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Capitalia Distribution SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. 
  

6. Despre preturi 
Preturile prezentate sunt finale de achizitie si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista limita de pret minima a comenzii. 

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari.

 

Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului. 


7. Despre livrare 
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania . Capitalia Distribution SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.  In Bucuresti  livrarea este gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 lei. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 lei se percepe o taxa de 20 lei.

 

 In orasele din reteaua Urgent Curier: 12 Ron (primul kilogram) + 0,7 Ron/kg + TVA . Pentru localitatile in care nu exista o filiala Urgent Curier se aplica o taxa suplimentara de 1 leu/km fata de cea mai apropiata filiala.

 

 Greutatea coletului - Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime ( masurate in cm ) / 6000. Greutatea volumetrica se calculeaza in cazul coletelor a caror greutate reala este mai mica decat greutatea determinata din formula mai sus mentionata. Tarifele se aplica la greutatea reala sau volumetrica,care din aceastea este mai mare.

 

Capitalia Distribution SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Capitalia Distribution SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Capitalia Distribution SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Capitalia Distribution SRL de la acest client. 


8. Despre plata 
Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Capitalia Distribution SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. 

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Capitalia Distribution SRL la adresa de e-mail office@bricomax.ro sau prin fax, la numarul 031.425.64.00  Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Capitalia Distribution SRL. 


Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Capitalia Distribution SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate. 

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. 

9. Garantia produselor 
Produsele cumparate prin intermediul site-ului BRICOMAX.RO beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service autorizat pentru produsul respectiv. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Capitalia Distribution SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Capitalia Distribution SRL de la acest client.

Despre perioada de garantie este informat fiecare client la achizitionarea produselor.

10. Linkuri catre alte site-uri, server, browser 
Site-ul BRICOMAX.RO este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Capitalia Distribution SRL SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Capitalia Distribution SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului BRICOMAX.RO. 

Capitalia Distribution SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul BRICOMAX.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. 

11. Termenii de utilizare a newsletter-ului 

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul BRICOMAX.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. 

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document (vezi articolele 4 - 10), iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea corespunzatoare pe site denumita „Confidentialitate”. Capitalia Distribution SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), in concordanta cu prevederile acestui document. 

Abonatii newsletter-ului BRICOMAX.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului BRICOMAX.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Capitalia Distribution SRL nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. 

Capitalia Distribution SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil - sau - fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca Capitalia Distribution SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document. 

12. Dreptul de returnare a produselor 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Factura fiscala tine loc de contractul de vanzare-cumparare.
Returnarea produselor se supune acestei legi in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Capitalia Distribution SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc.Livrarile pe raza municipiului Bucuresti se fac de catre personalul Capitalia Distribution SRL sau prin firma de curierat . Verificarea si proba la primirea produsului sunt necesare in prezenta unui reprezentant al Capitalia Distribution SRL . Acest caz nu poate fi considerat comert la distanta si ca urmare clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. In cazul ridicarii produsului de la sediu se aplica aceeasi regula, clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. La ridicarea produsului este necesara verificarea acestuia. Clientul nu este obligat sa semneze primirea produsului pana la testarea corespunzatoare a acestuia. 

13. Dispozitii finale 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe BRICOMAX.RO, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului BRICOMAX.RO, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

 

Newsletter
Informatii Comenzi

e-mail: vali@bricomax.ro

PROGRAM DE LUCRU:

Luni - Vineri: 9.00-18:00

Sambata - Duminica: 24/24 h online

 

Produse promotionale

Modalitati de Plata

MODALITATI DE PLATA

PLATA IN RAMBURS

TRUST PILOT :